22 Mart 2013 Cuma
0 yorum

Sevgililer Gününde Neler Yapılmalı?

07:57

Bir sevgililer gününe de eriştik,sevgimizi sadece belirli günlerde gösterdiğimiz,anneler günü,babalar günü gibi tuhaf günlerden birisi de sevgililer günüdür.
Çünkü sevgi ya da aşk sadece bir gün gösterilmez.Ne anneye,ne de babaya,ne de güzeller güzeli sevgilimize.
364 gün öküz gibi davran,hiç ilgilenme etme ama sevgililer günü geldiğinde ne alsam nasıl mutlu etsem onu diye düşün!Bence çok saçma.Sevgilerimizi tek bir günde sunamayız ki,belki de dünyaları alsanız da yine o içinizdeki sevginizin yerini tutmayacak,aldığınız o hediye..
Senede bir gün hatırlanılan sevgi istemiyoruz biz!Sevgili dediğin,her zaman hoş sürprizler yapmalı,her zaman sevdiğini belli etmeli,sevgisini göstermeli..
Ona verdiğiniz değeri aldığınız hediyeler değil,kalbinizde hissettiğiniz ve sevginizi ona gösterdiğiniz anlar belli eder.
Ya sevgilisi olmayanlar bugün ne yapacaklar?Bence hiç dışarı çıkmayın siz,çünkü her yer elele dolaşan,birbirlerine hediyeler alan sevgililer günü pıtırcıkları ile dolacak!Aman evden çıkmayın,işinizden çıkıp hemen evinize gidin,yoksa moraliniz altüst olur.

Peki sevgilisi olmayanlar bunu yapsınlar,peki anneler gününde annesi olmayanlar,babalar gününde babasına hediye yerine sadece dua göndermesi gereken,ailesinde yakınlarını kaybetmiş olanlar ne yapsınlar?
Hiç onların yerine kendinizi koydunuz mu? 
Şimdiki aşklar bir var bir yok,gündelik,gecelik ilişkiler yaşayıp,bunları böbürlene böbürlene anlatanların akıllarına şaştığımız,nerede o eski aşklar,sevgiler,sevdalar dediğimiz günlerde,aman haa sevgilinize en pahalı hediyeleri alın,sevgiliniz yoksa da o gün dışarı çıkmayın kesinlikle!
Gerçek aşk,gerçek sevgiler bir gülüşüne ömrünü vereceğiniz insanlar olsun hep hayatınızda,sevginizi maddesel şeylerle ölçmeyin..
Ama şu da var ki,hiçbir kadın,sevgililer gününde yapılan bir evlenme teklifini veya tektaş yüzüğü geri çevirmez,sevgilisiyle geleceği düşünenler sözüm size!:)

Biricit derki,sevgiliniz varsa size hergün sevgililer günüdür,bu yazıyı okuyan yalnız kalplerin hepsi de gerçek aşkı bir gün mutlaka bulsunlar..:)

Yazar : Yasemin Özer

0 yorum:

ÜYELER

 
Gizle
Top