6 Mart 2013 Çarşamba
0 yorum

Bordo

05:23
Yine 2012-2013 kış modasıyla ilgili yazımla sizlerleyim. Moda yelpaze yaprakları gibi, çokça ve çeşit çeşit konularla dolu. Fakat modayı yakından takip etmek adına, her moda denilen şeyi uygulamamalıyız. Kendimize ve tarzımıza uygun olanları seçip uygulamalıyız.

Bu yazımda bu sefer trend olan bir renkten bahsedeceğim. Bu sezonun rengi belli oldu “Bordo”. 2012-2013 Kış sezonunda bordo kırmızı gibi iddialı bir rengi geride bırakıp öne çıkmayı başardı. Şu sıralar nereye baksanız en çok gördüğünüz renk.

Tüm vitrinler, koleksiyonlar hep bordo renklerine büründü. Dünyaca ünlü markaların, ünlülerin ve sokak modasının gözdesi. Bu sezon sizde gardırobunuzda bu renkte bir parçaya mutlaka yer ayırın. Çanta, ceket, pantolon, ayakkabı, kaban, eldiven, şapka alternatifleriyle bir çok üründe bu rengi kullanabildiğimiz gibi, makyajınızda da bordo renk bir rujla ya da sürdüğünüz bordo bir ojeyle bu modaya dahil olabilirsiniz.

Bordoyu; gri, zeytin yeşili, çikolata kahvesi, siyah, bej gibi harika uyum sağlayan tonlarla kullanabilirsiniz. Birde ben kadifenin bordo rengini çok güzel taşıdığını düşünüyorum. Şimdi bu bilgilerle alışverişe çıkıp dolabınıza bordo renkli bir parça ekleme zamanı.

Yazar : Sinem Akdağ

Blog :  modasin.blogspot.com

0 yorum:

ÜYELER

 
Gizle
Top