6 Mart 2013 Çarşamba
0 yorum

Sezonun Yükselen Trendi Zımba Deri ve Kürk Detayları

05:22
süslüpüslü

Geçen yıldan bu yana kendini azar azar göstermeye başlayan zımba detayları 2012 yılının kış aylarında oldukça belirginleşmeye,her yerde kendini göstermeye başladı.Şimdiler de kıyafetten ayakkabıya takıdan çantaya kadar her şeyi zımbalıyoruz .Bir de zımbanın yanında deri eklenince muhteşem bir ikili olduklarını düşünüyorum. Zımba detaylı ceketler.

Renkli deri elbiseler zımba detaylarıyla modayı son hız takip ediyor.Eskilere bakınca daha çok asiliği çağrıştıran zımbalar ve çiviler şimdi o sert görünüşü bir kenara bırakıp minik detaylarla gözümüze şirin mi şirin gözüküyor.İtiraf ediyorum ki yazın zımba modasına çok sıcak bakmasam da bir süre sonra o minik çivi zımbalar benimde elime geçtiğinde her yerde olmalarını istedim.Zımbaları kendi imkanlarımızla da istediğimiz yere uygulayabiliriz.

Bir köşede değişmeyi bekleyen gömleğimize minik dokunuşlarla zımbalayabiliriz.Böylelikle hem modayı yakından takip etmiş olur hem de istediğimiz şıklığa sahip olabiliriz. Maalesef ki bu zımbaları her yerde bulmak mümkün olmuyor.Mağazalarda iğneli olanları yerine dikilebilecek olanlarından satılıyor.Ama bununda çaresi tabii ki var. İnternet üzerinden istediğimiz çeşide sahip olabiliyoruz

Şortlarda zımba detayı bir başka!
Aksesuarlarda da sezonun trendleri çivi zımbalar gözalıcı.
Şu sıralar en çok zımbaları fiyonk detaylı eldivenlere yakıştırır oldum
Tabii ki son nokta bütün bayanları kalbinden vuran ayakkabılarda.

Deri ve kürk Modası

2012-2013 kış sezonu modayı biraz uçlarda yaşama sezonu olduğunu düşünüyorum .Kürk ve deri konusuna da kısaca değinmek istiyorum Zımbalar gibi deri ve kürkte geçerliliğini bu yıl koruyor.Çok eskilerden gelen bu ikili yüksek maliyetlerinden dolayı lüksü temsil ediyordu..Eskilerde gece kıyafeti olarak kullanılan deriyi artık gündüz yaşamına da uyarlayarak bir pantolonda,taytta, bir bluzun köşesinde bulmak mümkün .Derinin en göze çarpan parçalarından bir ise şüphesiz ki deri kalem etekler oldu.Deri kalem etekler şık bir davette,düğünde nişanda tercih edilebilir.

Dışarıya çıktığımda mutlaka 2-3 kişi üzerinde görmeden geçmediğim deri taytlar.Ve hiçbir zaman modası geçmeyen bir numaralı deri ceketler.Kürk modası mağazalarda elimizi attığımız hemen hemen her şeyde ince bir detay olarak kullanılmış oluyor.Sezona hızlı ve iyi bir giriş yapan kürk modası bence hiç geçmesin.Kürk detayını kabanlarda,hırkalarda, atkılarda ve benim en çok sevdiğim çizmelerde görmek çok hoş oluyor.Hiç geçmesini istemeyeceğim bir moda.Ve her zaman suni deri ve kürkten yanayım.

Yazar : Süslü Püslü

Blog : suslupuslublog.blogspot.com

0 yorum:

ÜYELER

 
Gizle
Top