22 Mart 2013 Cuma
One yorum

2013 Modası

08:02

KABANLARIN ARDINDA GÖRÜNMEZ OLMAYIN

Herkese merhaba! Bu, Blogum Dergisi’ndeki ilk yazım. Severek ve ilgiyle takibinde olduğum dergide konuk yazar olmaktan çok mutluyum.
Kendi blogum her telden çalsa da; ağırlıklı olarak kozmetik, moda ve trendlerden bahsediyorum. Bu yüzden yazımda, kışın da stil sahibi olabilmek için ufak tüyolar vereceğim.


Ayna karşısında dakikalar harcayıp ne giyeceğine karar verdikten sonra üzerine kabanı geçirince mutsuz olanlardan mısınız? Hatta değişmeli olarak giyilen kabanlara rağmen her gün aynı şeyi giydiğiniz hissine kapılanlardan? Cevabınız evet ise şu meşhur “ufak dokunuşlarla fark yaratma” mevzusunun kış mevsiminde daha da etkili olduğunu görüp çalışmalara başlayın derim.

KÜRKÜN ŞATAFATI

Derginin geçen sayısında 2013 kışının trendlerinden birinin kürk olduğundan bahsedilmişti. Yeni bir kaban almak niyetinde değilseniz çıtçıtlı yapay kürklerden edinin ve kabanınızın yakasına iliştirin. Giymekten sıkıldığınız o kaban nasıl da değerlenecek!

DERİ DERİ DERİ

Geçen sayıda bahsi geçen bir diğer trend de “deri” idi. Deri taytlar, etekler bir yana benim favorim kolları deri olan ceketler! Ayrı bir havası olduğunu düşünüyorum. Bunlar dışında deri eldivenler de var tabii. Hatta deri eldiveninizi; diğer bir trend olan zımbalarla süslediyseniz tadından yenmez! Deri ile ilgili son önerim ise; ceketinizin dirseklerine deri parçalar ile yama yapmanız. Havasının bir anda ne kadar değiştiğine şahit olacaksınız.

BERELER SADE KALMASIN

Eskiyen berelerinize parlak taşlar, boncuklar dikerek onları süsleyin. Sokak modasında oldukça dikkat çeken bir trend bu. Hem kendi emeğinizin olduğu her şey daha da değerli değil mi?
Eğer “Taşla boncukla işim olmaz.” diyenlerdenseniz de bir fikrim var. İnternette yapımından sıkça söz edilen “ponpon”lardan yapıp berenize ekleyin. Hatta küçük küçük birkaç renkli ponpon yaparak daha fazla ilgi çekebilirsiniz. Hem kolay, hem eğlenceli!

KAMUFLAJ ETKİSİ

Kamuflaj desenini ben pek sevmesem de bu kışın gözdelerinden olduğunu inkar edemem. Yine kabanınızın içinde değil dışında kalacak bir etki de eldivenlerinizi kesmek! Parmak kısımlarını keserek kamuflajın yarattığı etkiyi ikiye katlayabilirsiniz (Tabii maskülen görünümlerden hoşlanıyorsanız.).

Yazar : Nur

1 yorum:

Bayanbilen dedi ki...

Deri deri deriii çok severim ki... :) (tabii ki sunii)

ÜYELER

 
Gizle
Top